Rhenen

Edwin en Janet's tabak en lektuurshop bestaat al meer dan 16 jaar. Midden in het gezellige centrum van Rhenen hebben wij op 25 maart 2003 onze deuren geopend. Na een periode van 7 jaar in een kleine winkel van 70 m² hebben we een grote verbouwing gedaan en een moderne tabaks en gemaks winkel van 140m² neergezet. Met de verbouwing en uitbreiding van oppervlakte hebben we voor onze klanten een uitgebreid en overzichtelijk aanbod van artikelen gecreëerd. Na de opening van onze tweede vestiging in Leersum hebben we onze naam veranderd naar Vivant Edwin en Janet Rhenen, dit om een uniforme uitstraling en herkenbaarheid te creëren voor u als klant.

Naast het uitgebreide assortiment tabakswaren en rokersbenodigdheden verkopen wij ook wenskaarten, tijdschriften en zoetwaren. In deze tijd mag ook de verkoop van giftcards en cadeauboxen niet ontbreken en wij bieden dan ook boxen aan van onder andere Gift for You, Bongo en meer dan 40 cadeaukaarten van VVV cadeaukaart en  Bol.com tot diner- en sauna cadeau. Kijk eens op onze assortiment pagina wat we u nog meer kunnen bieden. Een moderne tabaks en gemakswinkel kan natuurlijk niet zonder de verkoop van staatsloterij en lotto/toto, Van beide aanbieders van kansspelen zijn wij gecertificeerd verkooppunt wat betekend dat wij volledig op de hoogte zijn van de spellen en de ontwikkeling daarvan maar ook een scholing hebben gevolgd om bijvoorbeeld gokverslaving te herkennen en tegen te gaan. De toto heeft ons in 2010 toto-specialist gemaakt, we zijn daarmee één van de 250 gespecialiseerde verkooppunten in nederland.

Heeft u vragen over een artikel neemt u dan gerust contact met ons op. Ook voor grote aantallen artikelen kunt u ons altijd bellen of mailen, wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

Al veel klanten weten ons te vinden, de jarenlange betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid blijven wij je bieden, graag tot ziens.

Edwin en Janet.