Veenendaal Oost

Edwin en Janet's tabak en lektuurshop bestaat al meer dan 10 jaar. Midden in het gezellige centrum van Rhenen hebben wij op 25 maart 2003 onze deuren geopend. Na een periode van 7 jaar in een kleine winkel van 70 m² hebben we een grote verbouwing gedaan en een moderne tabaks en gemaks winkel van 140m² neergezet. Met de verbouwing en uitbreiding van oppervlakte hebben we voor onze klanten een uitgebreid en overzichtelijk aanbod van artikelen gecreëerd.

Naast het uitgebreide assortiment tabakswaren en rokersbenodigdheden verkopen wij ook wenskaarten, tijdschriften en zoetwaren. In deze tijd mag ook de verkoop van giftcards en cadeauboxen niet ontbreken en wij bieden dan ook cards en boxen aan van onder andere Gift for 2 en Bol.com. Kijk maar in onze webshop, daar vind je ze allemaal. Een moderne tabaks en gemakswinkel kan natuurlijk niet zonder de verkoop van staatsloterij en lotto/toto, Van beide aanbieders van kansspelen zijn wij gecertificeerd verkooppunt wat betekend dat wij volledig op de hoogte zijn van de spellen en de ontwikkeling daarvan maar ook een scholing hebben gevolgd om bijvoorbeeld gokverslaving te herkennen en tegen te gaan. De toto heeft ons in 2010 toto-specialist gemaakt, we zijn daarmee één van de 250 gespecialiseerde verkooppunten in nederland.

De volgende stap is nu de lancering van deze webshop. Het nieuwe winkelen 2.0 begint nu ook in Rhenen. We bieden je een etalage van onze winkel op internet met de mogelijkheid om voor jezelf te bestellen of om ons een kado naar iemand ander te laten sturen. Het assortiment in de webshop is slechts een afspiegeling van het totale aanbod in onze winkel. Het blijft dus lonend om naast deze webshop ook regelmatig onze winkel te bezoeken. De webshop wordt wekelijks bijgewerkt met nieuwe artikelen, in de winkel gebeurd dit dagelijks.

Heeft u vragen over de webshop of een artikel neemt u dan gerust contact met ons op. Ook voor grote aantallen artikelen kunt u ons altijd bellen of mailen, wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je.

Al veel klanten weten ons te vinden, de jarenlange betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid blijven wij je bieden of het nu online of offline is. Veel shopplezier en graag tot ziens.

Edwin en Janet.