Veenendaal

Vanaf 21 Mei 2017 hebben wij de winkel van Vivant Beurskens in Veenendaal overgenomen. We zijn begonnen met het up-daten van het assortiment en aanbrengen van nieuwe productgroepen. De winkel heeft nu dezelfde uitstraling en producten als onze andere vestigingen in Rhenen en Leersum.

Naast het uitgebreide assortiment tabakswaren en rokersbenodigdheden verkopen wij ook wenskaarten, tijdschriften en zoetwaren. In deze tijd mag ook de verkoop van giftcards en cadeauboxen niet ontbreken en wij bieden dan ook boxen aan van onder andere Gift for You, Bongo en meer dan 40 cadeaukaarten van VVV cadeaukaart en  Bol.com tot diner- en sauna cadeau. Kijk eens op onze assortiment pagina wat we u nog meer kunnen bieden. Een moderne tabaks en gemakswinkel kan natuurlijk niet zonder de verkoop van staatsloterij en lotto/toto, Van beide aanbieders van kansspelen zijn wij gecertificeerd verkooppunt wat betekend dat wij volledig op de hoogte zijn van de spellen en de ontwikkeling daarvan maar ook een scholing hebben gevolgd om bijvoorbeeld gokverslaving te herkennen en tegen te gaan.

Heeft u vragen over een artikel neemt u dan gerust contact met ons op. Ook voor grote aantallen artikelen kunt u ons altijd bellen of mailen, wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

Al veel klanten weten ons te vinden, de jarenlange betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid blijven wij je bieden, graag tot ziens.

Edwin en Janet.